MARKETING 2.0!
Als (interieur)architect ben je trots op je werk, die trots wil je delen met (potentiële) opdrachtgevers! Eén van de beste manieren om dit te doen, is om jouw portfolio goed in beeld vast te leggen. Wij hebben inmiddels 100-en projecten voor 10-tallen, gerenommeerde architectenbureaus vast mogen leggen in heel NL én daarbuiten. De meeste opdrachtgevers worden vaste klanten, waar we inmiddels al jaren mee samenwerken. Dit is omdat we snel begrijpen wat voor jou als bureau belangrijk is, we consistente kwaliteit leveren én we hebben aan 1 woord genoeg! 
Hoe wij werken:
1. Jij geeft ons een korte briefing van de opdracht.
2. Wij maken een offerte, waarbij onze tarieven altijd helder en transparant zijn.
3. Na akkoord, plannen we een fotografie afspraak in op de projectlokatie. Desgewenst stemmen wij dit zelf af met jouw opdrachtgever.
4. Wij komen met 2 man op locatie en maken alles gereed voor de fotografie. Wanneer je dit wenst kan jij/je collega(s) er zelf ook bij aanwezig zijn ... ook om evt. model te staan.
5. Wij leveren binnen 2 werkdagen de ruwe beelden op voor een selectie, waarna we de beelden bewerken en binnen 2 weken opleveren in 2 resoluties.
6. Je kan de beelden vrij gebruiken voor al je eigen marketingdoeleinden! 
Klik op onderstaande button om een selectie van onze portfolio te zien en bekijk of onze stijl van fotograferen bij je past. Is dit zo? Dan horen we graag van je en zullen we samen bekijken of we wellicht een goede match zijn!
Back to Top